a3erp - Ponent 2002

Ponent 2002
PONENT 2002 - Serveis Informàtics
Vaya al Contenido

A3 ERP SOFTWARE
By Wolters Kluwer
_____________

ANÀLISI TÉCNIC

És una solució per integrar totes les àrees de negoci amb l'objectiu de guanyar productivitat i competitivitat. Gràcies al fet que ofereix una visió global de tots els processos productius i administratius t'ajuda a optimitzar recursos, simplificar processos i la presa de decisions.

L'empresa desenvolupadora té anys d'experiència demostrant bones solucions per a la gestió i administració de pimes. a3ERP controla totes les àrees de gestió de la teva empresa: direcció, comercial, compres, logística, producció i financera. D'aquesta manera podràs automatitzar i simplificar gran part del procés de gestió, optimitzar els inputs, extreure dades clau per a la presa de decisions de la teva empresa, etc.

a3ERP incorpora un mòdul de Business Inteligence. Aquest mòdul treballa analitzant en temps real la informació crítica de l'empresa des de diversos vectors, per oferir així les diferents perspectives a tenir en compte en les dinàmiques de producció i finances.

El més destacable d'a3ERP és que s'utilitza molt fàcilment per bàsic que sigui el teu coneixement informàtic. És molt intuïtiu i s'adapta fàcilment a molt variats tipus de negoci. També inclou suport de configuració d'idioma i divisa.

Mòduls i verticals disponibles: facturació, comptabilitat, gestió de nòmines, TPV, CRM, app per a la gestió comercial, gestió de magatzems, gestió de projectes, gestió de residus, connexió amb Prestashop, etc.

VIDEOS YOUTUBE
PDF SOFTWARERegreso al contenido